Ochrana osobných údajov

Spoločnosť  Ephemeral  s. r. o. uchováva a spracováva osobné údaje v súlade so zákonom č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v platnom znení.

 

DÔVOD ZHROMAŽĎOVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

Osobné údaje, ktoré nám poskytujete sú výlučne za účelom spracovania elektronickej objednávky, realizácie objednávky, zúčtovania platieb a k nevyhnutnej vzájomnej komunikácii. Okrem toho ich spoločnosť Ephemeral s.r.o. využíva na interné účely ako sú rôzne štatistiky a prehľady a na marketingové účely, prostredníctvom ktorých Vás vieme informovať o nových produktoch, zľavách a akciách na ponúkaný tovar.

Zároveň sa spoločnosť Ephemeral s.r.o. zaväzuje neposkytovať údaje tretím osobám s výnimkou sprostredkovateľov (napr. prepravná služba) a to iba tie údaje, ktoré sú potrebné, aby Vám objednaný tovar bol úspešne doručený.

 

ÚDAJE, KTORÉ OD VÁS UCHOVÁVAME

Pri registrácii do nášho E-obchodu alebo pri Objednávke sú to meno a priezvisko, fakturačná a dodacia adresa, telefónny kontakt a emailová adresa.

Na to aby sme tieto údaje od Vás získali, je potrebný súhlas so spracovaním osobných údajov, bez ktorého Vaša objednávka nemôže byť zrealizovaná.

 

AKTUALIZÁCIA ALEBO ODSTRÁNENIE VAŠICH OSOBNÝCH ÚDAJOV

Po prihlásení sa do svojho účtu si môžete svoje údaje kedykoľvek zmeniť alebo aktualizovať.

V prípade ak si želáte Vaše osobné údaje odstrániť z našej databázy, môžete nás kedykoľvek písomne kontaktovať na emailovej adrese ephemeral@ephemeral.sk a následne budú z našej databázy odstránené.

 

COOKIES A ICH VYUŽITIE

Cookie je malé množstvo textových dát, ktoré sa uložia vo Vašom počítači ale v mobilnom zariadení pri prehliadaní si našej webovej stránky. Našej spoločnosti pomáhajú cookies zlepšiťa zjednodušiť Vašu návštevu na stránke ephemeral.sk. Takto získané údaje neposkytujeme tretím osobám.

Pomáhajú nám vytvárať štatistiky o našich zákazníkoch, o ich celkovom počte, aký tovar si pravidelne prehliadajú či nakupujú. Na základe týchto údajov Vás spoločnosť Ephemeral s.r.o. dokáže pravidelne informovať o produktoch Vášho záujmu prostredníctvom Newsletteru

Súbory cookies môžete zakázať, aby sa ukladali vo Vašom počítači alebo ich jednoducho vymazať.